Kelimeler kifayetsiz hiç ölmeyecek gibiydi. O sınıflarda, aklımızda ölümsüz. Çok acı geliyor kulağa Selime hocasız Bilgi Üniversitesi. Çok üzgünüz çok. Kendisi bizlere çok şey öğretti. Güçlü duruşu, esprileri, disiplini, öğretmeye olan aşkı, bilgisi asla aklımdan çıkmayacak. Kendisi bize üniversitemizi sevdirdi, pazarlamayı sevdirdi, öğrenmeyi sevdirdi. Teşekkürler hocam. Siz bizim aklımızda ölümsüzsünüz.
Seda Özen
Canım hocam, aramızdan zamansız ayrılman bizi çok üzdü. Sen olmasan doktoramı bitirebilir miydim bilmiyorum. Seni çok özleyeceğim. Oğluşun.
Ensari Cicerali
Hiç unutmam E1 üst kat balkonda ders arası yanımıza gelip ettiğiniz sohbetleri. Sesiniz çıkmadığı halde bile ter içinde saatlerce ders anlamalarınız. Binlerce insanın hayatına dokundunuz. Şanslıyız ama çok üzgünüz. Işıklar içinde uyuyun.
Eren Güden
She was such an amazing professor. So soft spoken and inspiring. ❤ she will be missed
Zekiye Muhammadoglu
Selime hocamla birlikte bitirme tezimi hazırlamıştık. Çok yardımcı oldu, çok emeği geçti. Çok üzgünüm. Allah mekanını cennet etsin. Nur içinde uyusun canim hocam. Hepimizin başı sağolsun.
Didem Atalay
Binlerce öğrencinizin hayatında iz bırakarak aramızdan ayrıldınız, mekanınız cennet olsun..
Doğuşcan Oto
Kızım Beste Demirağ'ın hocası idi. Başta kızım Beste çok üzüldü ve bizler de üzüldük. Hocamıza Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Güzel insan melek gibi bir hocamizdi diye anlattı ve çok ağladı. Bilgi Ünv camiasi ve ailesininin sevenlerinin başı sağolsun.
Cavidan Demirag
Pazarlama dunyasindan cok kiymetli bir hocamizi kaybettik. Hepimizin basi sagolsun. Ailesine, yakinlarina, sevenlerine sabir diliyorum.
Seda Genc
Pazarlama dunyasindan cok kiymetli bir hocamizi kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Ailesine, yakınlarına, sevenlerine sabır diliyorum.
Seda Genc
Geçen hafta virüs geçince odanızda kahve içmenin hayalini kurmuştuk. Siz Bilgi Üniversitesi'nin bana kattığı en bilge, sevecen, anne yürekli öğretmensiniz. Gece gündüz demeden biz öğrencileri için koşan vefakar hocamızın vakitsiz kaybının acısını yaşıyor ailesine, meslektaşlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Ömer Cem