Haberi aldığım andan itibaren çok üzgünüm.Hayatımda tanıdığım en iyi hocalarım başında gelir.Canım Selime hocam her zaman her konu da bize destek oldunuz.Kattığınız hersey için şahsım adına çok teşekkür ederim.Sizin gibi hocayı tanımak benim için ayrıcalıktı.Sizi hep kalbimde tutacağım.Tüm sevdiklerine Allah’tan sabır diliyorum.Mekanınız cennet olsun olsun Hocam.
Rukiye Akdemir
Degerli Selime Hocam, Bize her zaman isik oldunuz, derslerdeki neseli,sevecen, bir anne gibi yaklasiminizla biz ogrencilerinize o kadar sey ogrettiniz ki.. Emeginiz cok buyuk ve unutulmaz. Cok sansliyiz ve sizin bircok dersinizi aldigim icin cok onurluyum. Universite hayatimin son sinavi sizin dersinizin sinavi idi 🙏🏼 O gun sinav oncesi gozgoze geldigimizde ‘ Hazir misin? ‘ demistiniz bende tam olarak hazir olmadigimi ve stresli oldugumu soylemistim size. O an oyle bir konusma yaptiniz ki aramizdaki o sohbet tum heyecanimi unutturdu bir Hoca gibi degilde o an anne gibi yaklastiniz bana❤️ Zamansiz gidisiniz benim gibi binlerce ogrencinizi ve akademisyeni yikti.. Sizi asla unutmayacagiz! Sesiniz kulaklarimizda.. Her sey icin minnettariz. Basta ailesi olmak uzere tum ogrencilerine, calisma arkadaslarina, sevenlerine bas sagligi diliyorum.. Basimiz sagolsun. Nur icinde yatin Sevgili Selime Hocam. Sizi cok ozleyecegiz.
Buse Sungurlu
To our condolences, we believe she went to a better place, to a Merciful God. May our God bless her for every word she taught us all. She was moving by the amount of energy she had in the room. We shall make her proud by adding values to the world we live in. We lost her in the first day of the blessed month of Ramadan and we shall not forget her in our prayers. 🙏
Khalifa
Kendisi çok tatlı ve çok şakacıydı. Derslerini hep bizleri eğlendirerek, espiriler yaparak anlatırdı. Mekanınız Cennet Olsun Hocam.
Berkan Kahraman
Bu üzücü haberi aldığımda çok üzüldüm. Her zaman derslere girmeden motive edici sözlerinizi unutmayacağım. Dersine girdiğim ve onun öğrencisi olma şerefini Bahçeşehir Üniversitesinde nasip olmuştu. Bana marketing’i daha çok sevdirmişti. Mekanı cennet olsun 🙏
Sokrati Komorosano
Sevgili hocam, gidişiniz çok erken ve ani oldu. Geriye derin bir üzüntü ve kabullenmeme duygusu bıraktı. Bizler için özverili ve yoğun şekilde çabalamanızı, anaç yaklaşımınızı asla unutmayacağım. Sizden çok şey öğrendim ve bu öğrendiklerim bana ömür boyu kılavuzluk etmeye devam edecek. Huzur içinde uyuyun.
Aydın Erden
Hocam Selime Hocam Emeğiniz büyük hakkınız ödenmez ödeyemeyiz. Işıklar içinde uyuyun
Gizem Aksu
Canım hocam, sesiniz kulaklarımda, nasihatlarınız aklımda. Sizi çok arayacağız. Nurlar içinde uyuyun.
Gresi Sanje
Selime hocayı tanıyan ondan ders alma şansına sahip olanlardanım,benim için çok büyük bir gurur,onun gibi bilgili ve naif birini tanımak. Bizler üzerinde emeği ve hakkı çok fazla, bizlere kattığın herşey için çok teşekkürler hocam. Başta ailesi olmak üzere tüm sevdiklerine Allah’tan sabır diliyorum,mekanın cennet olsun Selime Hocam.. 🙏🏽
Özgür Ahıakın
Benim can hocam, Selime Hocam, çok üzgünüm çok. Hayatımda tanıdığım en kıymetlilerimden, birçok konuda bakış açımı şekillendiren, hep minnettar kalacağım canım hocam. Bir insan annesine nasıl sevgiyle sarılırsa hep o sevgiyle sarıldım size, siz de bana ve tüm öğrencilerinize EVLAT gibi sarıldığınızı hep hissettim. Bir hocanın yalnızca bilgi öğreten değil, dokunduğu herkesin hayatına bambaşka ışıklar saçan olması gerektiğini gösteren canım Selime Hocam. Doktora sürecimde bir hocadan çok daha fazlası olan, daha ben söylemeden gözlerimden zorluklarımı anlayan, çocuklarıma torun diyen, beni her aşamada daha iyisini yapmak için heveslendiren canım Selime Hocam... Ne desem yetersiz, ne yazsam kifayetsiz, çok acı çok. Daha yapacak çok işlerimiz, umutlarımız, hayallerimiz, daha adada buluşmalarımız olacaktı hocam ama artık bitti. Işıklar içinde, huzur içinde uyuyun hocam, yetiştirdiğiniz binlerce öğrencinizde, emekleriniz ve izleriniz yaşacak ve onlarda öğrencilerine aktaracak, bir hocalık ekolü olarak Selime Sezgin ekolünü. Sizi çok seviyorum canım hocam. Sevgiciiii demenizi çok özleyeceğim💐 Canım Selime Hocam akademik annemiz yüzlerce kardeş yarattı öğrencilerininden, birbirimize emanet etti, şimdi öksüz kalan kardeşler aynı duygularla acılarımızı paylaşıyoruz. Yaşamı boyu ışık saçan hocam ışıklar içinde uyu. Selim Sezgin Selim’in ve Nihan’ın yüzlerce kardeşi ve Canımız Deniz’inde kocaman bir ailesi var. Hem de bu bağ hiç kopmayacak emek ve sevgi bağı... Canım Selime Annemizin bağı...